Clubinfo

Hoe lid worden van onze club?

Lidmaatschap van de club geldt van 1 januari tot 31 december.

Dit bedraagt voor iedereen (uitgezonderd de -16 jarigen) 42. Het lidgeld voor FVV en VVHV is hierbij inbegrepen, waardoor je ook het FVV tijdschrift ontvangt en het "Hengelblad", het tijdschrift van het VVHV. Je kan deelnemen aan alle

Jongeren (onder de 16 jaar) betalen slechts 10, dus enkel de FVV en de VVHV bijdrage.

Hoe lid te worden? Neem contact op met het secretariaat ( Paul De Neef ).

Tussenkomst ziekenfonds

Sinds enige tijd is sportvissen erkend door de meeste ziekenfondsen als sportactiviteit. Aangezien wij als club via het FVV aangesloten zijn bij het VVHV (dat dan weer onder BLOSO valt), kan je dus een deel van je lidgeld recupereren van het ziekenfonds.

Het bedrag kan verschillen per ziekenfonds. Het enige dat je moet doen is het juiste formulier downloaden, de nodige gegevens invullen en dit formulier bezorgen aan onze voorzitter zodat het kan afgetekend worden (via stempel).

Mogelijk zijn er verschillen per regio, dus kijk zelf eens op de website van je ziekenfonds. Voor CM leden kan je, afhankelijk van de regio waar je lid bent, bijvoorbeeld ook nog een bedrag voor 2011 terugkrijgen, bovenop de tussenkomst voor dit jaar.

CM-leden gaan naar deze website pagina: Aanvraag om terugbetaling inschrijvingsgeld van een sportclub

Leden van de Socialistische Mutualiteit gaan naar deze website en kliken door naar Voordelen & diensten > Lichaam & geest > Sportclub of fitness

Leden van het Vlaams Neutraal ziekenfonds gaan naar volgende pagina om het juiste formulier te vinden