Activiteitenkalender

 

Clubactiviteiten 2024

Beste vrienden,

Zoals voorgaande jaren organiseert de club opnieuw werplessen. Deze werplessen gaan door aan de vijver van het clublokaal "Panneke vol" in Broechem. De lessen starten telkens om 19.00 u.
Beginnelingen worden op weg geholpen naar een correcte werptechniek. Gevorderde vliegvissers kunnen waar nodig zich extra bijschaven. Ook tweehandig werpen kan aan bod komen.
De lessen worden gegeven door ervaren vliegvissers waaronder Rudy Ost, Paul Van De Sande.

Noteer volgende datums in je agenda:
Maandagen 22 en 29 april
Maandagen 6 en 13 mei
(Niet op Pinkstermaandag 20 mei!)
Maandag 27 mei

PS. Voor de leden die meegaan naar Grafham Water (8-11 mei) is er op maandag 29 april om 20.30 u in het chalet "Panneke vol" vergadering waarop het clubweekend wordt besproken en details meegedeeld.

De voorzitter,
Paul De Neef

Beste vrienden,

Op zaterdag 13 april 2024 gaan we vissen op het 8 ha grote reservoir in Freux. Er is mogelijkheid tot forelvissen vanaf de kant, gebruik van eigen belly boat en er zijn enkele visboten (op reservatie) beschikbaar.  Voor deze clubuitstap vragen we € 40. In de prijs is inbegrepen visvergunning, koffie & koek bij aankomst en 's middags lunch met broodje & dessert.
Graag inschrijven & betaling ten laatste op de clubrekening maandag 8 april. Aangezien Freux (Bastogne) een behoorlijke afstand is, is het aangewezen onderling af te spreken. Gelieve bij deelname mailtje te versturen aan Rudy Ost <rudy.ost@gmail.com>

Freux zaterdag 13 april 2024:
Plaats:22 Rue du Moulin 6800 Freux
Pêches de Freux - Pêche à la mouche - Carpe (pechesdefreux.be)
Samenkomst reservoir Freux: vanaf 8.00 u.
Vergunning - lunch inbegrepen: € 40

Fly Only Clubrekening:
BE70 1030 7128 1025
(steeds je naam vermelden aub.)
p/a Gerststraat 17 - 2861 OLV-Waver

De voorzitter,
Paul De Neef

 

 

Vliegbindlessen

 

Bindlessen hernemen op 06 oktober 2024 om 09u30 in het clublokaal Panneke Vol

 

Werplessen

Werplessen 2024 aan vijver “Panneke vol” Broechem:
Werplessen april – mei op maandagen 22/4; 29/4; 6/5; 13/5; 27/5 om 19u.
Werplessen september maandagen 2/9; 9/9; 16/9; 23/9 om 18 u.
Werples zondag 3/11 werpen met grote vliegen (snoek) om 9 u.

 

Clubfeest

datum nog niet bekend


Te noteren:

Beste leden,

Op onze jaarvergadering werd beslist om onze clubuitstap tijdens het komende OHH-weekend (8 tot en met 11 mei 2024) opnieuw naar Grafham Water te laten doorgaan.

De totale kostprijs van de clubuitstap ligt rond 450,00 € per persoon. Dit is slechts een richtprijs en is sterk afhankelijk van het tijdstip van de reservaties. Om de prijs zo laag mogelijk te houden, zouden we alles graag zo vlug mogelijk kunnen vastleggen. Hou er rekening mee dat een geldige "reispas" voor de UK noodzakelijk is. Deze kan je op je eigen gemeente aanvragen en kost ongeveer € 75 - geldig 7 jaar.

Wie aan deze vistrip wenst deel te nemen, kan zich inschrijven door het storten van een voorschot van € 250,00 op de Fly Only clubrekening uiterlijk op 31 januari 2024, IBAN BE70 1030 7128 1025 en Code NICABEBB (p.a. Paul De Neef, Gerststraat 17, 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver) met vermelding van je naam + Grafham 2024.

Verder zouden we zo vlug mogelijk willen weten wie bereid is om met zijn auto naar Grafham te rijden en enkele passagiers te vervoeren. In het geval van een gewone auto, bestaat de bemanning uit 3 personen, inclusief chauffeur, waarbij deze laatste een vergoeding krijgt.

Indien u bereid bent om te rijden, gelieve volgende informatie zo vlug mogelijk aan Christ'l per mail via flyonly.clubuitstap@gmail.com te bezorgen:

 Nummerplaat voertuig
 Merk en model voertuig
 Hoogte meer of minder dan 1,85 m
 Soort brandstof
 Extra’s zoals dakkoffer, aanhangwagen...

Wij hopen dat velen onder jullie de uitdaging zullen aangaan. We zijn ervan overtuigd dat deze vistrip weer een onvergetelijke belevenis wordt!

Christ’l Van den Wyngaert
i.o.v. de Voorzitter, Paul De Neef

 

 

 

OOSTVOORNSE Meer.

Kaart Zuidkant

Kaart Noord-Oostkant

Kaart Noord-Westkant L

Kaart Noord-Westkant R

De rode kruisjes op de kaartengeven aan dat er daar geen doorgang is om wandend van het enen dammetje naar het ander te gaan

Nog meer info aangaande het vissen in het Ooostvoornse meer zoals visstekken, vliegen en vissoorten kan U terug vinden op de wensite van Hans Bock: HOFF

Op het tabblad vliegvisfilmps worden enkel vismethodes uitgelegd.